2tal Sport referencer

2tal Sport udvikler og tilbyder arrangementer for specifikke målgrupper. Vi samarbejder også med forbund, klubber, trænere og spillere og andre som henvender sig til os, eksempelvis:

Kontakt os i dag

Badminton Sønderjylland

Formand, Jeanette Birkelund, siger: “Vi kender Michael Nørbæk og hans visionære tilgang til badminton og kontaktede ham for i første omgang at drøfte vores egne ideer og drømme for badminton i Sønderjylland, få hans sparring til dem og hans hjælp til prioritering. Yderligere hyrede vi ham til at hjælpe os med fundraising til vores prioriterede projekter.”

Badminton Sønderjylland 2

Hjallerup Badmintonklub

Hjallerup Badmintonklub har haft Jonas Sørig og Michael Nørbæk fra 2tal Sport på besøg, hvor både ungdomsspillerne og de mere garvede spillere lærte nye tricks og slag. Der blev finpudset og justeret på både slag og fodstillinger – gamle vaner blev vist ændret lidt!

Aftenens besøg gav træneren nye ideer og input, som kan bruges fremadrettet i den daglige træning.

Vi har fået mange positive tilbagemeldinger, og klubbens spillere ønsker helt klart en gentagelse! Vi kan varmt anbefale andre klubber et besøg af 2Tal Sport.
”En fed aften i Hjallerup Badmintonklub!”

Hjallerup Badmintonklub

Svenstrup Badmintonklub

“Vi har – som så mange andre – en god opstartslejr for vores ungdomsspillere ved hver sæsonstart, og vi har fået 2tal Sports gode og professionelle sparring på denne, og det gav os ny inspiration til træning af vores spillere, samt med- og modspil til vores egne trænere, forældre og frivillige.

Både i planlægningsarbejdet og ikke mindst i det udførende, hvor 2tal Sport gik forrest på træningslejren og udførte alle opgaver til vores store tilfredshed.”

Svenstrup Badmintonklub

Badminton Danmark & DGI Badminton

2tal Sport har indgået et samarbejde med Badminton Danmark og DGI-Badminton, hvor Michael Nørbæk arbejder som chefkonsulent for organisationernes fælles Styregruppe på specifikke opgaver.

Badminton Danmark
DGI

Isabel Lohau, Bronze medalist world championships 2022

“Christinna is very open and shares her experience in a positive way. The feedback on court was very detailed, so it helped me to improve my mixed game. She brings new perspectives on difficult situations on and off court.”

Badminton Nordjylland

Badminton Nordjylland har benyttet sig af Michael Nørbæks erfaring med at ideudvikle, fået hans sparring på vores ideer og planer samt fået hjælp til at rejse økonomi til vores projekter.

Badminton Nordjylland logo

Svenstrup Badmintonklub

Klubben udtaler: “Vi supplerer vores klubtræneres uddannelse med et internt kursusforløb, hvor vi har hyret 2tal Sport ind til at stå får dette. De kommer med et forløb på træners kropssprog, fejlretning på spillere, taktisk træning for begynderspillere og meget andet spændende.”

Svenstrup Badmintonklub

Askim Badminton Club, Sverige

Klubchef Yvonne Klarson udtaler: “Tusen tack Kamilla och Christinna för en fantastisk kväll i Askim Badmintonhall.
Det var verkligen givande för våra tjejer. Både träningen och föreläsningen var Världsklass.
Hoppas att vi får ta del av er träning någon mer gång.”

ASKIM logga hog upplosning

Viborg Badminton Klub

Viborg Badminton Klub har haft fornøjelsen af to timers ekstra og inspirerende træning under ledelse af Christinna Rytter Pedersen og Michael Nørbæk fra 2tal Sport. En forrygende træning for senior og ungsenior med fokus på serv, tredje bold, double og mix samt pigernes vigtige rolle i mixdouble, da vi i Viborg også har et særligt ønske om at pleje og udvikle pigerne inden for badminton.

Det var virkelig en kvalitetstræning, hvor der også var plads til lækkert nørderi for feinsmækkere inden for fjerbold.

Ikke sidste gang vi tager initiativ til en specialiseret træning leveret af 2tal Sport.

Profiler i 2tal Sport

Kontakt os

info@2talsport.dk
+45 24 99 06 99

Kontakt os her