Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

2tal Sport ApS
CVR: 43511505 

Adresse: Ryesgade 15, 9000 Aalborg
info@2talsport.dk
Tlf.: 24990699

 

Forbehold

Vi tager forbehold for trykfejl og andre åbenlyse fejl.

Vi tager ligeledes forbehold for prisændringer forårsaget af kursændringer, skatter og afgifter, samt andre ændringer, som vi er uden indflydelse på.

 

Betaling

Ved bestilling betales altid arrangementets fulde pris.

Når ordren er gennemført, bekræfter vi denne med en e-mail fra 2tal sport.

2talsport.dk modtager betaling med: Dankort/Visa-dankort, Visa, Visa Electron. Mastercard og mobilepay.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er inkl. moms.

Alle kortdata sendes krypteret til Nets og lagres ikke hos 2talsport.

 

Tilmelding

Du kan tilmelde dig indtil arrangementets sidste tilmeldingsfrist, men gør opmærksom på, at flere arrangementer har et begrænset antal pladser.

Enkelte arrangementer har særlig tilmeldingsfrist – i givet fald, vil det fremgå af arrangementets website.

Din tilmelding er bindende og personlig.

 

Afmelding/fortrydelsesret

Ønsker du at afmelde/fortryde din deltagelse i et arrangement, så skal dette ske skriftlig på denne mail: info@2talsport.dk

  • Afmelding før sidste tilmeldingsfrist:Fuld refusion eksl. gebyrer 
  • Afmelding efter sidste tilmeldingsfrist:Der ydes ikke refusion

Dette gælder generelt for arrangementerne – dog kan der ved særlige arrangementer være andre betingelser, hvilket i så fald vil være angivet tydeligt ved tilmelding.

Kan du ikke selv deltage i arrangementet, og ønsker at en anden deltager i stedet, så er det muligt. 

De almindelige regler for afmelding gælder uanset baggrunden for afmelding (inkl. sygdom og skader).

 

Aflysning

Hvis det enkelte arrangement (mod vores forventning) ikke får den fornødne tilslutning, kan 2talsport aflyse arrangementet eller foreslå tilrettede vilkår.

Hvis lovens retningslinjer foreskriver at vi skal aflyse arrangementet, vil vi til enhver tid følge myndighedernes anbefalinger. I sådanne tilfælde gives der fuldt refusion.

Annullerer vi arrangementet, meddeler 2tal sport dette straks og tilbagebetaler altid hele det indbetalte indskud.

 

Deltagers ansvar

2tal sport gør opmærksom på, at deltagere i vores aktiviteter, deltager på eget ansvar og risiko.

 

Yderligere information

Har du brug for uddybende information om arrangementets faglige indhold, er du velkommen til at kontakte os på info@2talsport.dk.

 

Oplysning om klagemulighed

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos 2tal Sport kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her: http://ec.europa.eu/odr
Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mailadresse: info@2talsport.dk.

 

Kontakt

Har du brug for at komme i kontakt med os, som følge af disse handelsbetingelser, så kan du skrive til os på info@2talsport.dk

 

Fortrolighed

2tal sport opbevarer persondata i henhold til persondataloven. Således registreres ikke oplysninger ved hjælp af cookies eller logfiler.

 

Persondatapolitik

Ved køb via 2tal sports hjemmeside, benyttes dine oplysninger navn, adresse, fødselsdato, telefonnummer og e-mail. Oplysningerne anvendes bl.a. ved behandling af tilmeldinger. Ydermere anvendes dataene til at give meddelelse ved eksempelvis aflysninger, relevant info for givne arrangement og lignende. Endeligt anvendes dataene til at gøre opmærksom på fremtidige arrangementer.

  

2tal sport opbevarer navne, adresser og e-mailadresser samt ordrer. Alle oplysninger lagres i et administrationssystem. Oplysninger anvendes kun i forbindelse med det omhandlende arrangement. Oplysninger overdrages kun til implicerede parter, eksempelvis medarrangør eller ekstern leverandør. Oplysninger sælges eller overdrages ikke udenforstående tredjepart.